Polkujuoksua ja raakakakkua

Miten sun viikonloppu on sujunut?

Mä pääsin lauantaina pitkästä aikaa taas juoksemaan ja voi että, kun se oli kivaa! Parin viikon oleminen ilman yhtään treeniä alkoi jo käymään hermojen päälle. Kaikki pisti kiukuttamaan ja mikään ei ollut kivaa. Vielä tuntuu hieman raskaalta, kun kävelee portaita ja vähän aikaa puskututtaa, mutta kyllä tämä tästä lähtee taas.

Torstaina kävin jo joogassa kokeilemassa vähän liikkumista ja se olikin viimeinen kerta Vauhtisammakon järjestämää voima-joogakurssia, jossa oli joka toinen kerta voimatreeniä ja joka toinen siis joogaa. Hyvä yhdistelmä juoksijoille!

Meri oli tullut meidän polulle


Lauantaina aamulla lähdettiin heti aamupäivästä myös Vauhtisammakon järjestämälle polkujuoksukurssille ja tarkoituksena oli käydä Vaarniemen näköalatornilla, mutta ihan sinne saakka ei päästy. Viime aikojen vesisateet on nostaneet merivedenkin niin korkealle, että pitkospuut olivat veden peitossa sen verran, että ei uskallettu porukalla lähteä menemään. Vähän matkaa kokeiltiin, mutta siinä vaiheessa, kun pitkokset olivat kokonaan veden peitossa kymmenen metrin matkalta, käännyttiin takaisin päin.
Koska lenkki jäi muuten matkaltaan lyhyemmäksi, oli meille keksitty jo ennalta korvaavaa treeniä ja päästiinkin juoksemaan ylä- ja alamäkeä. Oli kalliota, juurakkoa, kiviä ja mutaa. Niistä saikin kivasti haastetta ainakin alamäkien osalta. Hyvin siitäkin selviää, kun muistaa vaan katsoa mihin astuu, pitää askeleen rentona ja antaa mennä :)

Alamäkeen


Tuon toisen joogakurssin päätyttyä, päätettiin miehen kanssa, että pitää sitä jatkaa joogaa muutenkin. Liikkuvuustreeni ei koskaan ole pahaksi. Ja toiseksi, mulla oli työnantajan kautta saadun liikuntakortin puolella vielä saldoa jäljellä, joka piti käyttää tämän vuoden puolella. Ostin itselleni ja miehelle 10x-kortit Turun Pure Moveen. Kerran aiemmin ollaan käyty tuolla samassa paikassa joogaamassa ja siellä on sama tuttu joogaohjaaja kuin myös aiemmalla kurssilla. Anna tekee myös omassa toimipisteessään joogahierontaa, josta kerron hieman lisää myöhemmin :)

Ja tietysti, kun kävin Pure Moven tiloissa oli pakko myös piipahtaa sen alakerrassa olevaan Pure Heron kahvilaan. Puressa on aivan ihania raakakakkuja ja ostin kotiin illaksi meille vadelma-suklaaraakakakkupalat. Oli kyllä herkullista!

Pure Heron raakakakkua


Nuo raakakakuthan ei olleet syynä siihen miksi otin joogakortit sieltä, mutta miksei sitä voisi poiketa kahvilan kautta joogan jälkeen :D

Nyt on aamupalat syöty ja mä lähden salille! Ihanaa sunnuntaita kaikille!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fatbike eli läskipyörä on varma valinta maastoon kuin maastoon

Tärkeimmät saliliikkeet juoksijalle

Viikon treeninä vauhdikas puolimaraton